Prezi?

Prezi is presentatiesoftware. Web based, dus geen download nodig. Geen slides, maar een verhaallijn op een oneindig canvas. Prezi geeft context en zoomt in op belangrijke details wanneer nodig.

Met Prezi heb je meer mogelijkheden om je presentatie boeiend te maken.

Wanneer Prezi?

Presentaties. Bereik je doel met Prezi. Je presentaties zijn beeldender en je publiek onthoudt daardoor je boodschap beter. Na afloop mail je de deelnemers je presentatie. Geen hand-out nodig, wel mogelijk.

Informatie. Introduceer je bedrijf, nieuwe product of dienst met Prezi. Geen folder of brochure meer nodig. Plaats je Prezi in je blog, op je website, stuur een link per e-mail, alles is mogelijk.

Brainstorm (mind map). Samen met collega's werken aan een nieuw plan. Je hebt een oneindig canvas tot je beschikking. Ga los!

Solliciteer of profileer. Zet je CV in een tijdlijn met Prezi, als bijlage bij je motivatie. Je onderscheidt je direct. Stel jezelf voor in een filmpje en verwerk het in je Prezi. Zet je Prezi in je LinkedIn profiel en iedereen weet waar je het over hebt of waar je naar op zoek bent.

Pecha Kucha. Een nieuwe presentatievorm (vaak tijdens een symposium als kennismaking met jou, je werk of jouw bedrijf), waarin je 20 beelden in 20 seconden laat zien, terwijl jij je verhaal vertelt in precies 6 minuten en 40 seconden. Je kunt je Prezi er helemaal op instellen en je hebt er geen omkijken meer naar.

Voor wie?

Voor iedereen die meer wil visualiseren, publiek wil boeien, nieuwe paden wil bewandelen. En voor iedereen die het gewoon leuk lijkt om een Prezi te maken.

Training

Prezi is gebruikersvriendelijk. Ik help je je zelfstudietijd drastisch te verkorten. In slechts drie uur neem ik alle basisfunctionaliteiten met je door en ga je, super geïnspireerd door alle mogelijkheden, met je zelfgemaakte Prezi naar huis.

Er zijn meerdere mogelijkheden:

Open inschrijving:
Je kunt je aanmelden voor deze training via: Presenteren met Prezi. Hier vind je de eerstvolgende data en de mogelijkheid je direct aan te melden.

In company:
Neem gerust contact met mij op over de mogelijkheden. Afhankelijk van de locatie en het aantal deelnemers, maak ik graag een passende aanbieding.

1:1:
Wanneer je mijn volledige aandacht wilt, niet lang wilt wachten of direct een heel specifieke Prezi wilt kunnen maken. Bel of mail mij en we bespreken de mogelijkheden.

Reacties op deze training:

"De Prezitraing bij Jolanda Rovers van de Buitendienst is een aanrader! Haar methodische aanpak zorgt ervoor dat je met plezier ontdekt welke stappen je kan nemen om tot je gewenste resultaat te komen. Zij levert maatwerk door persoonlijke aandacht en passende feedback." Marjan Kers Medewerker Loopbaanexpertisecentrum, MBO College Zuid, ROC van Amsterdam

"Heb afgelopen vrijdag met veel plezier de training Prezi gevolgd bij Jolanda. De uitleg was helder, er zat duidelijke structuur in de presentatie en ik heb na 3 uur al een eigen presentatie kunnen maken. Een aanrader!" Ivonne van Schaik

"Gisteren een Prezi workshop van Jolanda Rovers gevolgd. Nieuw inspiratie opgedaan voor meer dynamiek in mijn presentaties. Jolanda Rovers is een goed gestructureerd, rustige en opgewerkte trainer! Echt een aanrader!" Jocelyne Moreau, photographer

"Op 9 juli 2013 heb ik een workshop "bereik je doel met Prezi" bij Jolanda Rovers gevolgd. Ik had wel eens een Prezi presentatie gezien, maar nog nooit had ik mij verdiept in deze nieuwe wereld. De uitleg door Jolanda Rovers werd helder gebracht en er was genoeg ruimte om te oefenen en een kleine presentatie zelf te maken. Want dat is het: gewoon zelf doen en veel oefenen! Ik kan iedereen deze laagdrempelige en praktische workshop aanbevelen!" Judith de Pagter

"Wat heb ik een plezier gehad aan de vele tips die Jolanda Rovers vertelt over het maken van presentaties in Prezi. Zij vertelt zo levendig en to the point dat je meteen ge•nspireerd raakt door haar persoonlijke presentatie. Een aanrader voor wie twijfelt of Prezi dé vorm is én voor wie meer wil weten over de laatste veranderingen in Prezi. Het effect van de korte training is dat ik er nu zelf mee aan de slag kan gaan." Frankeline van Nieuwenhuijzen

Geen training, wel een Prezi?
Ook dat kan. Samen met mijn team maak ik uw Prezi. Stijlvol, to the point, creatief. Alles is mogelijk. Ik lever de presentatie met een bedieningshandleiding.

"Jolanda ondersteunde de strategische beleidsvormingsgroep van Quadraam door tijdens de bijeenkomst live een Prezi op te stellen. Luisteren, samenvatten en doorvragen bleken haar vaardigheden te zijn die heel goed van pas kwamen. Dank voor je flexibiliteit, professionaliteit en kwaliteit van de Prezi die het opleverde. Het helpt mij verder in de volgende stap van dit boeiende proces!" Virginie Donker: Manager Kwaliteitszorg - Quadraam

Contact

Misschien heb je nog andere vragen over Prezi of deze training? Dat zou ik heel graag willen weten. De kans is groot dat ik je kan helpen. Als je de moeite wilt nemen mij te bellen of een e-mail te sturen, dan bespreken we alle wensen en mogelijkheden.

Hartelijke groet,

Jolanda Rovers
Telefoon: 06 - 24 65 90 30

Voor je vragen of meer informatie bereik je mij ook eenvoudig via: info@debuitendienst.nl. Wanneer je je gegevens achterlaat neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

'Leer nu Prezi' is een initiatief van De Buitendienst.

Aanvullende modules:
- Leer nu presenteren (opbouw presentatie, houding, hulpmiddelen)
- Geen woorden, maar beelden (Zelf beelden maken voor je presentatie d.m.v. fotografie)
Copyright 1995 - 2013 De Buitendienst

Image 01 Image 02 Image 03